Претседателот Иванов положи свежо цвеќе во Прилеп по повод 11 Октомври

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, по повод 11 Октомври – Денот на народното востание, денеска во Прилеп, положи свежо цвеќе на спомениците на Методија Андонов Ченто и Кузман Јосифовски Питу и на спомен обележјето „Могила на непобедените”.

Share